Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den ljusnande framtid pt. 2


nu pratar vi bara i blandband
orden räcker inte till
och de som ändå finns där är sönderslitna och bleka

en pappersbit, en textrad
på sin höjd egenkomponerad
solglasögonen du köpte så billigt av judith lägger lock
ett nytt citat säger:

ho - ho - hold your horses
känner jag dig?

som en stoppskylt
rippad direkt från din senaste plastbit
som säger allt
åt dig
och ingenting
om dig

men du vet väl att jag saknar dig
och att en uppriktig blick
säger mer än tusen t-shirttryck




Övriga genrer av lillebror
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-07-15 12:11



Bookmark and Share


  R4ikirI
vackert, bara. och man känner igen sig på alla detaljer.
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

lillebror