Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstvisa II.

Nattlig ångest, frändoft
syntes i kalsongen
fläcken växer

Mor med morgontrötta ögon
förbrylla brukar ord av styrka
som aldrig sömnig dotter
hört i hus förut

Vildsint doft av dynga
av brakets parfymer
brukar eka smyfist

tursamt nog var detta
dagen efter premiären
höstvind stryker, öppnad blev
strömmingsburken

© Bosse 24 september 2017.






Bunden vers (Annat versmått) av Bossepoet från Österbotten
Läst 163 gånger
Publicerad 2017-09-24 03:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten