Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rose

"Hon hinner ifatt mig och tar mina händer i sina.
     Vi sätter oss i sanden och börjar blygt att tala med varandra. 
     Vad vi säger är inte så viktigt.
     Men jag frågar vad hon heter.
     Hon heter Rose."

ur Det Vita Snäckskalet
© Björn Solum




Prosa av Björn Solum
Läst 313 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-24 08:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
vackert namn på vacker kvinna.
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Björn Solum
Björn Solum