Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gemensam ensamhet


skeva stenar
din mun är en kyrkogård
där vi delar ensamhet
under jorden och godstågen
som dunkar förbi
vinkar inte drunknar                         (placeringen av , är vital)
i halländska åkrar utan nödutgång
tuggar sväljer tuggar sväljer

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Stefan Albrektsson
Läst 257 gånger
Publicerad 2017-09-24 08:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Albrektsson
Stefan Albrektsson