Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Direkt fiction


Din tanke
Som en svartröd
Ros i Februarisnö

Det skall aldrig någonsin
Komma tillbaka

Men minnen är kvar
I livets frågelåda

Inga tunga guldmynt
i metall eller annat
av materiellt värde

Bara tankefragment
Ur ditt liv bevarat
där inne bland miljoner
Neutroner i ditt huvud

Som gör dej till den
du kommer att bli

Så småningom

Vi står här och ser
på varandra

Så långt ifrån
och så nära

Vår tanke är
en underskön fjäril

som stryker balsam
på vår hud

Om vi bara så vill . ..




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-24 11:12



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ja, den som kan hitta ett ord inne i en neuron.
2017-09-26

  Gena
Otroligt vackert! Så vacker tanke och samtidigt en längtan efter livets fullkomlighet på något vis..
2017-09-25

    Sefarge VIP
Javisst!
Men utan "budbärare"
Ingen rörelse!
;)
2017-09-24

  Goraxy 89 Orion VIP
Skulle vi kanske kunna sluta tro på att vårt medvetande, tankar minnen är till 100% producerade och lagrade i hjärncellerna?
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP