Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TANKA 24.09.17

Yxan är solvarm
knastertorr ved blir kluven
tallkådan doftar.
Höstsolen skapar åter
meningsfull vedbackslycka.

© Bosse 24 september 2017.




Bunden vers (Tanka) av Bossepoet från Österbotten
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-24 11:47



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Doftrik
Arbetslycka!
:}

2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten