Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilder i naturen

 

 

 

höstmorgon vaknar grå

undrar vad som står på

yrvaket far hit och dit

var det en meteorit?

 

nej, bara höstens entre'

med buller och bång

det var en tokig ide'

höstens egen sång

 

snart är höstens tid ute

den vika får ge

åt den kalla vinter ute

den som lever får se

 

när naturen sig i vinterskrud kläder

när snö på mark och äng den lyser

det har blivit riktigt vinterväder

med vinterkappan du inte längre fryser

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-24 11:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kanske en päls myser
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP