Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVETS PRIORITERINGAR ELLER MODET ATT LEVA

För den som verkligen har för avsikt satsa allt på ett kort,genom att offra allt som redan är givet,är det vågspel livets utmaningar ger.

Klassikern är där medelålders män överger fru och barn för en yngre kvinna.

En annan som satsar företag,hus och bil på fel häst.

Vad offrar inte en alkoholist för en drink ? 

Vad är inte en heroinist beredd företa sig för sitt välbefinnande ?

Rånaren som riskerar sin frihet.

Författare som förlorar alla sociala referenser genom att fullständigt hänge sig till sitt skrivande.

Asketen som offrar livets njutningar för att undslippa lidandet.

Alla har sina prioriteringar i livets avgörande skeenden,där inget kan försäkras till 100%

*




Prosa av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-24 13:02



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
"Lagom är bäst"
Anser Sven i Drygheda
;}
2017-09-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Tvärtom ! man ska ge järnet,gasen i botten......
2017-09-24

  Valter Örn VIP
Ja det gäller att tygla sina käpphästar om det skall bli bra generellt.
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP