Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röst

 

 

 

du kostar för mycket

är alldeles för dyr

tar för mycket energi

din röst är bara en svag viskning

 

själv höjer jag min stämma

till förmån för dig

i hopp om att du hör mig

men det ger ingen verkan

 

tiden tär på krafterna

de börjar mattas av

mitt tålamod är litet

när hårt det prövas

 

men jag känner så väl mig själv

vet att jag böjer mig

min själ är svag

lever av andras själar

 

söker kraften som där finns

bland alla andra spillror

av trasiga själars röster

de ger mig ny näring

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-24 14:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint
2017-09-25

    ej medlem längre
spindeln i nätet
en fin metafor
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP