Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självklart




När renen äter av lavan

Och samen jojkar
invid bäcken


Så äter Renen av lava
Och Samen jojkar


För vidderna
inom dig och
Oss alla andra

Det gränslösa

Och inget mer
med det















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-24 14:33



Bookmark and Share


  Bossepoet från Österbotten
Evigheten
så enkelt
det är
när...
2017-09-24

  henke_r
Här frammanas en härlig och eftertänksam naturmystik som gror för varje ord som är med i textkonstruktionen. Vackert!
2017-09-24

  Valter Örn VIP
Ja allting pågår runt omkring oss helt självklart, men vi människor har en tendens att gör allt så märkvärdigt !
2017-09-24

  Mats Edin VIP
Gillar den rena enkelheten i denna
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP