Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver för att förstå vad jag tänker. Och känner. Och tror.


Min gömga längtan

Orden tar sats
ett fågelsträck lyfter
från papperets vita tystnad

inom oss rymden
utan horisont

ett dun singlar
från en vinge
till min öppna hand

fågelsången nuddar
min gömda längtan
efter närvaro
bortom allt




Fri vers av lena köster
Läst 292 gånger
Publicerad 2017-09-24 15:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster