Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sång /psalm inför Allhelgonhelgen och Alla själars dag. Är tonsatt.


Tusentals lågor

Tusentals lågor darrar i mörkret
Tusentals tankar av kärlek och saknad
De som gått före
är med oss i natt
bland gravarnas blommor och ljus,
i drömmars och böners brus.

Tusentals stjärnor brinner i djupen
Tiden och rummet har mist sina gränser
De som gått före
är med oss i natt.
Bland gravarna går som ett sus:
en vind genom blommor och ljus.




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av lena köster
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster