Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om jag hade blivit nån annan. Deb jag blev - gick det enligt åplanritningen? Jag vill veta!


Tillgång till koden

Dubbelspiralens hemligheter
bar jag inom mig
från början

jag kunde ha blivit
jag skulle

den som sköter programmeringen
av gener som slås på och av
har varken avslöjat namn
eller mejladress

men jag ropar
anropar
kräver
vädjar
ber
om tillgång till koden
som öppnar hans sajt




Fri vers av lena köster
Läst 238 gånger
Publicerad 2017-09-24 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lena köster
lena köster