Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han byggde sig en tidsmaskin

så vacker och fin att alla ville ha den
Äga den
Åka med den fram och tillbaka till och från framtiden
Kunna säga att det var deras egen
Så en dag vart tidsmaskinen stulen
Inte bra
Vilket inte gjorde ägaren så speciellt glad
Men inte så speciellt ledsen heller
För han behövde bara ringa för att få hem den igen
oavsett var den är i tiden
Så vem det nu än är som har snott den kommer den
personen att bli riktigt snopen när den
bara kommer tillbaka till nuet
För här står då polisen och säger till tjuven
att den är gripen
En tjuv som lär bli riktigt besviken…

Han byggde sig en tidsmaskin!

Ken Cassel
24/9-2017




Fri vers av Ken Cassel
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-24 16:04



Bookmark and Share


  Kim VIP
Kul ide'!!
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel