Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina barnbarn i USA har valt att gå i en kristen skola i närområdet. Bild av Lawona Forslund.


Onsdagsuppklädd för gudstjänst i skolan.


Jag gillar detta

som bara finns

i Amerika


att man klär upp sig

till gudstjänst

eller till kyrkan


Jag minns från våra år där

hur välvilliga medkristna

kom med strumpor...


Kvinnor skulle

inte vara barbenta

på gudstjänster


Man får tycka och

säga vad man vill

men jag gillar det


Lite stil i klädseln skadar

nog inte i Herrens hus...

även om det kan gå till överdrift




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 493 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-24 16:10



Bookmark and Share


  Niliboy
Lite stil ja å man blir uthängd ändå, åtminstone jag!
2017-09-25

  Ess VIP
verkar idylliskt<3
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP