Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid samtal med denne intellektuelle man,kunde man räkna med knivskarp retorik.


UFOLOGEN SOM VAR EN REINKARNATION AV POETEN PERCY B SHELLEY

Sune Hjort 1923-2013 Sverige,Ufolog,
språklärare,författare och
konspirationsteoretiker.

Genom föreläsningar förvigade han
sina konspirationsteorier om ex en
"sionistisk maffia" vilken skulle vara
ute efter världsherravälde,
men betonade senare att detta rör sig
endast om en liten krum krets av judar,
medan alla de andra är förda bakom
ljuset.

Vidare publicerade han teorier om
utomjordingar på jorden med baser
i världshavet i några av sina böcker.

Han har också bestämt hävdat att
han är en reinkarnation av den
engelske romantiske poeten Percy
Bysshe Shelley,
men jag fann inte den minsta likhet,
mer än en jämförbar bild i ett upp-
slagsverk,dessutom skrev han aldrig
någon poesi.

Han gav även ut tidskriften
"Ufokontakt" 1992-2003
Ufologen Hjort lämnade planeten
jorden 11 dec 2013.

Ingår som nr 132 i "Litterära brottstycken"




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP