Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprattel ja!

Att hela tiden försöka

vara så lagom 

kan gå oss på  nerverna

 

Kroppen behöver också

omväxling på alla sätt

 

Att få flänga till musik

så att du nästan svimmar

Kommer ut på andra sidan

med en lugnare ande

som längtat efter att få

skrika ut kroppens

alla tänkbara nycker

utan språkets hjälpmedel




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-24 17:07



Bookmark and Share


  ULJO
Dans är positivt för våra sinnen. Sen hur vackert det är spelar mindre roll
2017-11-17

  Fulbergarn
och plocka bär
2017-10-20

  aol
Så sant skrivet vännen.
2017-10-16

  Nils-Robert
Ja dans (sprattel) är verkligen en god medicin för att få kroppen att bi av med den energi som finn lagrad. Hur man sedan dansar spelar nog ingen roll.

2017-09-25

  Ida-Marianne
Att "sprattla" är väldigt nyttigt! Rensar bort både frustrationer och aggressioner...

2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP