Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
möte


en sådan plats

hon skrev om det i boken om broarna
ditt ego ska ta all plats på det att jag ej må ha något socialt liv
runt om backar man men vad till ära

tänker på det när jag ser din nuna i media
nästan som en runa vida media
du har charmat den som skriver
och sedan drar du vidare till andra media sociala eller ej
medium rare

tänker du någonsin att det är allvar
när du nekar

andra

att finnas





Fri vers (Fri form) av Taly
Läst 249 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-09-25 11:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycks oharmoniskt själv
2017-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat om en människa som tuggar i sig andra utan hänsyn.
2017-09-25

    ej medlem längre
Jopp
2017-09-25

  Anya VIP
Starkt om en människa som inte verkar speciellt sympatisk.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Taly