Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

AFD är inte ett rasistisk parti

 

Så kommer de att säga nu i Tyskland 

Precis som man gjorde och fortfarande gör med SD

Och kommer att göra

Tills de får en egen majoritet 

 

 

Missnöjesparti 

 

Så sa man också om SD 

Ingen som säger det längre

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 21:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP