Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tryggheten har ett pris

tryggheten har ett pris
är vi beredda på det
vad får vi avstå från
vad får vi i utbyte
någon säger att det får kosta
men berättar inte vem som betalar

kölden fräter ut spår
ur det mänskliga i oss
det som försvinner
är för evigt förlorat
vi slutar att vara människor
och blir bara hungriga djur

jag minns inte vilka vi var
jag förstår inte vilka vi blivit
när du ser mig gå förbi
utan att riktigt se på dig
viker jag undan med blicken
det är min skam, inte din

den trygghet jag minns
gick förlorad för länge sedan
det finns ingen väg tillbaka
jag saknar oss, så som vi var då




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 401 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-24 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
instämmer vi måste vara det vi är
vara sanna
tänka på varandra

en viktig text

2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP