Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den vänliga kärleken

Så en dag kom den,
den vänliga kärleken,
Som en skogsmus i riset
Som en solstråle i morgondiset

Den behöver sig ej gömma
Den älskar utan att döma
Eller bortförklara
Den får bara vara

Den ställer sig upp
Den hjälper till
Den bryr sig om
Den gör som den vill.

Den är mjuk men urstark
Den är vild och intuitiv
Och den viskar i vår änglamark
Att den ska vara, för resten utav våra liv

Så kom den en vacker dag,
Den vänliga kärleken
Den heliga vänskapen
Den ena är du, den andra är jag.




Bunden vers (Rim) av Skogens Drottning
Läst 330 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-24 23:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt fin text!
2017-09-24
  > Nästa text
< Föregående

Skogens Drottning
Skogens Drottning