Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nära natten.


Mysko Poem


Sköra Sinnen,
blänkande Ingivelser...
- i väntan på
Napp
ur Inspirationen.

Mossa å mögel
i munnen, - NEJ, -
jag bara skojar !!

Man kan skriva
vad F-N man vill,
men -kanske- borde
rensa lite i de
lyriska rabatterna !

Kaxig flamma i
min hjärna, bränner
tankarnas ord...

Natten närmas, nu.

De planerar att
sätta bo på Mars ! --

Flåsar, stönar - likt
en omvänd akrobat.
Morgondagen gynnar
dem som överlever den ..

Vi -kanske. ses på nått
Party - eller på Hispan !

Galet värre, - hjärnan glöder !!







Fri vers (Fri form) av Marianne Räf
Läst 393 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-25 01:02



Bookmark and Share


  ULJO
Du är en ordvrängare med stil
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf