Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommar - barndom

Den sommaren när barnen kom till gården.
Nya bekantskaper.
Nya ansikten.
Glädje.
Lekar.
Vi sprang på gräsmattor och i skog.
De var från Norge.
Det kändes exotiskt.
Vi hade roligt.
Fjärran från oro och bekymmer.
Ute hela dagar.
Föräldrar som undrade.
Tid i överflöd.
Ändlösa dagar.
Sommaren passerade.
De försvann.
Skolan började.




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 276 gånger
Publicerad 2017-09-25 07:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP