Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krysslöst

Tänk inte på sakerna du ska köpa
för all nedräknad tid
Övertidstimmarna
hur många tusen drömmar
hålls egentligen som gisslan
av slutsaldot på beskedet
Tänk på det
drömmarna
innan månadspengen




Fri vers (Fri form) av Robert Jonsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-25 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Robert Jonsson
Robert Jonsson VIP