Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rötter

 

 

 

stolt och mäktig står du där

din krona är yvig och imponerande

om sommaren smeker vinden dina löv

om hösten sliter stormen dem av trädet

 

men inget av detta skulle vara möjligt

om inte vi under jorden fanns

vi håller dig uppe vår, sommar, höst o vinter

genom höstens stormar

genom vinterns snöoväder

 

utan oss skulle du vara utan vatten och näring

till din vackra skapelse

vi är "de grå under jorden"

vi, dina tusentals rötter

vi som arbetar i det tysta

för din skull

 

 




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-25 09:35



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Historien är vår bakgrund
Våra rötter som ger oss
Stadga när stormen ryter
Bra hyllning till de förglömdas
Gräsrötter
;}
2017-09-25

    ej medlem längre
den var djup i det tysta
kram <3
2017-09-25

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Nu har jag markerat en text som kräver sagda, sanningen mellan det synliga och det osynliga, men vad skulle kronan utan de väl rotade rötterna i den hårda marken på de vita sammt färgade områdena? så människorna skapar makt i andra stora och falka, men de har ignorerat på sig själva,förblindade och övergivna av skönheten som de är överst på ytan.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP