Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

 

 

en förunderlig känsla

som i mig slagit rot

det känns så varmt och fint

mina tankar så milda blivit

 

ett inre lugn och sällsam frid

inget hat får där plats

sådan lycka jag känner

det är rena euforin

 

kanske är det bara just nu

som det känns så här

men jag tar känslan till mig

även om den kanske försvinner

 

"räkna de lyckliga stunderna blott"




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-25 10:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
fint och varmt
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP