Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi

 

 

 

jag din närhet förnimmer

så magiskt och påtagligt

du gör mig rusig och yr

av lycka är du skapad

som gjord för att älskas

och jag älskar dig

för den du är och blir

när vi möts i kärleks band

du och jag

ett vi  

vi blir




Fri vers (Fri form) av Öknens Ros VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-25 11:07



Bookmark and Share


  Per Drysén
Vi:ets förening i vackra ord
2017-09-25

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt och fint och alldeles underbart!
Guldkant på tillvaron.
2017-09-25

    ej medlem längre
den var riktigt vacker
fylld med ljus och liv
kram <3
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP