Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En käft som borde täppas till


Glappkäft

Täppas i Ring P1 fortsätter att få hålla på och vara ironisk mot sina inringare och ofta ställer han inringarens fråga eller åsikt mot någon helt irrelevant frågeställning som blir  helt nonsensartad.  Detta är inte seriöst.

Och när en inringare ringde in i dag och presenterade sig som Greger Lewenhaupt; säger Täppas: "Flådigt namn"! Alltså helt respektlöst och flamsigt !

En redig dam som ringde in påpekade sådana saker som jag själv sett. Hon önskade programledaren "God Bättring"! (i hans sätt att leda programmet)




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 175 gånger
Publicerad 2017-09-25 12:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP