Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Erkänner mig skyldig på alla punkter när det kommer till det där med att jag är en obotlig romantiker som är fixerad på kärleken ...


Ibland får jag frågan ...

... Vad som är
syftet och meningen
med livet för mig ...

Svaret är ej
någonting jag behöver
fundera så länge över

Ty det är så självklart för mig
att det är 
förutom mina barn
att få

vakna och njuta helt och fullt
av att få älska med dig

Dig som är ämnad för mig ...

 

 

 

________________________

Publicerad tidigare i maj 2012




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-25 14:59



Bookmark and Share


    Orkiden
Vi är i grund och botten som flockdjur, ingen skillnad förutom den som är sjuk kanske...
Annars söker ALLA om de ej redan hittat sin kärlek...
Utan den överlever ingen i längden...
2017-09-26

  Nils-Robert
Fin dikt om äkta djup kärlek
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP