Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Rummet från 1920-talet. Jag sitter i mitt hörn.
På väg var kärleken men kom aldrig in, aldrig hit.
Brandsläckaren står oanvänd och
tavlorna visar baksidorna för betraktaren
kylans ovaler droppar från innertaket.
Jag ska naturligtvis sopa bara jag hinner
har så mycket annat att tänka på just nu
ögonblicket till exempel, dagen, månaden,
det kommande året.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 213 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 16:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist