Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pragmatism

Livet gått mig förbi
skrattat på min rygg
frågat vart jag gick
med så trasiga skor

svara jag aldrig fick
på frågor två
har du ingen tvål
har du ingen nål

Sy ihop din värld
ingen frågar mer
vem du var förut
din framtid är slut

© Bosse 25 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-25 19:00



Bookmark and Share


  LenaJohansson VIP
bra diktat
2017-09-29

    Sefarge VIP


Pragmatism eller reumatism
Att välja mellan eller kanske
Båda två på sin ålders höst?
2017-09-25

  Larz Gustafsson VIP
Jag står för dogmatism.
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten