Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAPTENEN – EKTODERM 2


SILVERFLÄTAN
Jordens inre ropar.

KAPTENEN
Jag trodde den sjöng.

SILVERFLÄTAN
Det kanske den gör.

KAPTENEN
Varför tror du att min idé har mer sanning än din?





Fri vers av Salvation Pepper
Läst 435 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-10-04 05:50



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Djupt och starkt!
2017-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Vi har nog olika synsätt på det mesta...och vem är det som bestämmer vad som är mest rätt...hmm...här får man tänka...
2017-10-06

  bumerang

Hur kan kaptenen tro att det är så. ?

Tror att S. Klarar av ett större tänkande än K.

Svaret på frågan kan möjligen hjälpa K.

:)

2017-10-06

    ej medlem längre
Tron och tolkningar kan både vara övertygande och föränderliga. Och sista raden - kan det ha något att göra med att han/hon är kapten?
2017-10-06

  i af apa
ja varför kan tron bli så? (tänker apa)
2017-10-04

  aol
Bra där , det är inte så enkelt som det låter, men ändå är det ett djupsinne i orden.
2017-10-04

  ULJO
Om det vore så enkelt
2017-10-04

    ej medlem längre
Kapten är Människa
inte tondöv tänker um.
+
2017-10-04
  > Nästa text
< Föregående

Salvation Pepper
Salvation Pepper