Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till kvällen sol.

Äpplen fick gå livet förbi
ruttnande naturmat
äckeldoft

Getingen lyfte på försök
vingarna tunga
ur kemikaliesoppan

Vinglasets lockelse, dödligt
medföljande varnings text
blev insektens nekrolog

© Bosse 25 september 2017.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 132 gånger
Publicerad 2017-09-25 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten