Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1979, grus, bollar, höst och tröst

Dobbar som gräver djupa hål i gruset.

Kalla vindar sveper över planen.

Jag springer. Jag fintar och leker.

Hösten gör sig påmind.

Grabbar skriker.

"Passa bollen!!"

Jag lyder och släpper den ifrån mig.

Vad gör jag här?

Längtar hem till TV-soffan. Mamma, pappa, syster, och värmen i ett hem.

Skor som spolas av.

Äntligen.

Varför?




Fri vers av Boneyfrank VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-25 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Boneyfrank
Boneyfrank VIP