Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon gav mig en diagnos

 

"Tillräckligt galen" 




Fri vers av Onomatoprofet VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-25 22:56



Bookmark and Share


  Mayssa
Är det hon som gav dig diagnosen eller det är du som ville bli diagnostiserad?
2018-09-21

    ej medlem längre
men se det konstruktivt..
du har humor
2017-09-26

  Gunwale VIP
Mycket bra sagt!
2017-09-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP