Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Ingredienser"



Månen är en ost
alla kan skära av

Man blir ej för tjock

Av dess skivor
Till kaffet

Och dikten är
En dröm som
Bara skådar
Verkligheten

Bak och fram
I en tubkikare
Från månen

Verkligheten
Ser verkligen
Naken ut därifrån

och verkar ha tappat
Förståndet. ..

Som är en rädisa
Och smakar väldigt
Gott tillsamans med en skiva
Månost på verklighetens
Krassa brödbit






Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 386 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-25 23:00



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Ostmackans och rädisornas ljuvliga filosofi!
2017-09-26

  Öknens Ros VIP
Tycker inte om rädisa, men tar gärna en skiva ost. :)
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP