Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordagrann

En disande hjärna talar om det som
före sin gryning svärtar natten till precis det du smakar
ur känslan av din svettiga hetta inuti mig

Låt mina ords sanningar verkliggöras
och skada inte mitt uselt tappra försoningsförsök

Min fantasis förgörelse förstörs först endast när jag verkliggör det här

Min dimma slutar inte förrän orden lämnar mitt förstånd

Så därför lever sanningen i språket om dig och mig
o jag slutar aldrig att leva med den vindruckna närvaron av dig

Den kraftfulla känslan med ditt liv i mitt så självklart förföljande

Våra sammanvuxna snickerier med målarfärg som doftar svagt
o kokade blåbär i en syltröra så söt att ingen vågar äta

En bit av en tall som brinner där i
smäller som björk men håller en hetta helt jämnt

Under fällen möts våra iskalla i en knallande pulverisering
faller i explosion så grav att vi förgörs

Allt runt just där
förlorar betydelse för närvaro av trasmattors toviga frans

Du bara du

Var mellan mig och mig

Fängslas mellan mina ben och rasa som sotande kol tills morgondagen svalnar

Så blir jag för dig allt jag hoppas du diktar om min törstande kärleks heshet

 




Fri vers (Fri form) av Gena
Läst 442 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-25 23:12



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Innerligt, finstämt författad text med många levande bilder .
2017-09-28

    ej medlem längre
många element i kärleksmåltiden
blåbär i syltröra
björken och tallen som brinner
utan vare sig låga/thinner
vinet och kolet
blir skaldinnans nektar

kärlekens fläktar





2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Gena
Gena