Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

höstgryta


höstgryta
hon petar runt när jag
försöker tänka




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-25 23:59



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Vispa inte i mitt huvud !

Gillar haikun !!!
2017-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP