Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppslukad



När korvfabrikör Olsson
Upptäcke att inte ens han
gick säker då han var på
Besök i Riala skogarna

Och Vargen dök upp,
slukade hans prisbelönta
chihuahua. ..

Och bara kopplet blev kvar.

Då gillade han inte
Naturens köttätare längre!

Det var nästan så han kunde
Tänka sig att bli vegetarian
Istället om det inte vore för
det där med Pengarna.




Övriga genrer (Satir) av Sefarge VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-26 19:29



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Pengarna eller livet !
2017-09-27

  Öknens Ros VIP
Stackars hund som gick ett sådant öde till mötes och korvfabrikör Olsson fortsatte väl stoppa korvar.
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP