Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlek, det man kan ha, men inte äga


Allt Jag Vill Ha

ni känner mej alltid älskande bra kompis som vill/

vara kraftigt verkande fullkomligt solid/

ja brasset becknades men styr nu upp min skit/

allt jag vill ha är mina älskade i mitt liv, lusten finns/


klart jag mörkret minns men har lagt den skiten bakom mej/

min rullgardin har rullat upp och solen skiner rakt på mej/

dumma svin blundar tungt för orättvisors klagande/

och surrande bin lugnar mörkt på nå knäppt vis dom klarar det/


säger detta är allt dom vill ha självlurade matrealister/

som att cancern är bra!? inburade av kapitalismen/

men jag bugar åt anarkismen den tanken gör mej fri/

det viktigaste i mitt liv är mina vänner och familj/


kärlek är allt jag behöver, fuck alla ettor och nollor!/

en marknad av döden som aldrig släpper kontrollen/

men jag är fri inombords och kanske en vacker dag fysiskt/

fatta smid! syster och bror nu ser jag allting mer tydligt/


ref:

allt jag vill är att ha det man inte kan äga/

kärlek så klart! som värmer på vintern ädlast/

den kallaste dagen vill jag känna mej älskad/

och att allting blir bra sen då vi pengarna eldar/


den dagen världen blir räddad från kapitalismen/

den dagen kärleken eldar upp matrealismen/

den dagen alla får det man inte kan äga, alla slavar gone!/

kärlek allt vi behöver för att bli räddade från Babylon/



Vers2:

allt jag behöver är vad jag kan ha men inte äga/

andas med glöden lär av vad jag fått lära/

samsas i nöden nej till hat bara älska/

alla vi söker rätta svar i vår känsla/


I vår vårkänsla, släpp fångarna loss!/

det jag verkligen vill ha är sommarens doft/

och alla nära vänner kvar då somnar jag gott/

släpper ner min gard men beredd att stångas med cops/


när vi målar på vår yard After Dark bombar nu loss/

skålar för vår stad, P-Town SoulJah förstås!/

vrålar superglad! ny tid ny strid/

allt jag vill ha är er kärlek, fuck dyrt vin och sån skit!/


material betyd it nåh! ba he jag kan ha men inte äga/

när branten drar kyligt så släpp inte tag om dina nära/

jag har redan allt jag vill ha och allt jag behöver/

älskar att älska ger ett finger åt döden!/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 294 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-26 10:08



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson
Fint!
Gillar särskilt
"kärlek är allt jag behöver, fuck alla ettor och nollor!"
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl