Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han blir min död

Jag såg mitt öde bakom ett fönster i Gamla stan
I ett rum och kök på nedre plan
Det första som jag såg var hans ögon
De lyste av styrka och av glöd
I blicken såg jag sanningen
Han blir min död

Han lärde mig att älska med en styrka utan slut
Han visade mig känslor jag aldrig känt förut
Men tiden gick och vi med den
Jag famlar efter stöd
Vi tog allt för givet
Han blir min död

Jag trodde allt var enkelt bara kärleken fanns
Nu inser jag, vi gav den visst aldrig någon chans
Glöden blev till aska
Lyssna till min nöd
Han blir min död

Han flydde som ett djur, utan mening, utan mål
Och det som var min själ är ett stort svart hål
Nu så bor jag ensam, bakom ett fönster i Gamla stan
Alldeles ensam, bakom ett fönster i Gamla stan




Bunden vers (Rim) av Mia Popiana
Läst 417 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-09-26 10:23



Bookmark and Share


  Hon kallar sig poet VIP
en stark bra text
2019-08-29

  Lars Hedlin
Starkt och mångsidig
2018-04-20

  Blomma-Stjärna VIP
här är det passion! Men - utan övergång till en kärleksfull vardag -
"han - utan mening och mål
"jag ensam - min själ är ett svart hål"
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Mia Popiana
Mia Popiana