Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla ego

Vad fanns det att skriva innan jag skrev om dig?
Vad visste jag om illvilja och hat innan jag kände dig?
Vad är riktig kärlek och vad är det du istället lärde mig?
Var fanns ångest, förtvivlan och panik innan jag hittade dig?
Vad var smärta och sönderfall innan jag sakta blev som dig?
Lilla ego, vad var livet innan du kom och kidnappade mig?




Fri vers av Jag&Frank
Läst 208 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-29 08:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jag&Frank
Jag&Frank