Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blott Jämtland fladder spotska Ostar har


"Jämtska ostsensationen"





Mögelodlad ost
(fastän det var odlat
från bakterier)

Med sortiment namnet
"Shite hapendum"
(Shit happens)

Men med en gudomlig
sälta och smak för det

Säljes endast i de finaste
Av butiker . ..

I Paris Warsawa och
Moskva


Och bakterierna förökade sig
med försäljnings ordrar
som strömmade till

Och allt bara för ett spott
dregel av en fladdermus
På fel ställe. .,

Även Jämtska flygare
Kan då föra något gott
med sig!














Prosa (Fabel/Saga) av Sefarge VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-26 15:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktig mögelost det är grejer det.Tack för denna fina text!
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP