Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opportunism

människan vandrar
i edenslustgård
ännu ensam
tvåsamt

flersamt behovslös
smektes kropp
benlöst slingrar
frågeställaren

svaret var oförlåtet
bakom förlåt, stängd
varför kunde vi
inte som djuren
bli tre

© Bosse 26 september 2017.




Fri vers (Fri form) av Bossepoet från Österbotten
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-26 16:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Vissa bär på odjuret
Inom sig väldigt starkt
Och kan det tygla det på
något sätt, andra icke
Och släpper det lös.
Intressant skriftat!

2017-09-26

  Larz Gustafsson VIP
Vi är inga djur. Vi är skapade till Guds avbild.
Men Svenska Kyrkan har förstört människors tro så att de inte kan ta emot Guds Ord på rätt sätt.

2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten