Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan ...

 

 

... börjar bygga bo i tanken

jag kysser mina ord

seglar dem in till ditt hjärta

med värme och omtänksamhet

du

min enda




Fri vers av Rise Little One
Läst 264 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-09-26 17:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vacker text
2017-09-29

  Marita Ohlquist VIP
Vacker kärlekstext!
2017-09-27

  aol
Vilken fin stillhetskänsla i dikten,
2017-09-26

  Nils-Robert
Spegling av den innersta önskan om kärlek
2017-09-26

  Blomma-Stjärna VIP
så vackert att läsa!
2017-09-26

  Quasimodo
Här byggs ett rede av värme och omtänksamhet att vara i.
2017-09-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One