Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Chock

Mångas
val och fattade
beslut
påverkar
mina livsbetingelser

allt och alla
levande
som lever
har levt
och ska leva
påverkar mig

men ingen
äger mig

inte regering
och riksdag
inte publik
eller vänner
inte min chef
eller familj
inte heller du
min älskade
inte Gud
inte ens jag själv

jag är en del
av kärlekens
chockvåg
som går genom
världen




Fri vers av Petter Wingren
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-26 23:17



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt att ta till sitt hjärta. Du skriver tänkvärt om människans villkor. Visst påverkas vi av allt och alla, vad som händer. Men ingen kan äga någon annan.
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren