Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jajajajajajajaja

Om mitt hem vore
en
blåögd unge

Var det i farten
jag levde så som jag ville.

På upplysta planer och innanför idoler
fortsatte
inte
det ständiga lånandet av min kraft.

Det vankades rehabilitering
av
fantasin lagom till
vårvindarna

vi tog ställning



saker skulle bli bättre
missnöjen var minnen blott
oroligheter skulle skövlas.




Prosa av Bjarki
Läst 241 gånger
Publicerad 2017-09-26 23:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bjarki