Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rygg mot rygg

Din rygg
en mäktig port
kotor skjuter
mot rymden

Vinden
kylan
i min hud
som rök

Skakar
nästan uppgivet
men lyssnande
väntande
hoppas

Längtan
in
till dig
en solvarm
strand

Ditt bröst
en portal
från hjärtat
en förbindelse
med stjärnor

Din rygg
en mäktig port
jag kan vänta
istider
på en springa
av ljus




Fri vers (Fri form) av blekhet VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-09-26 23:53



Bookmark and Share


  Maiah VIP
Otroligt vacker text och en evig längtan
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

blekhet
blekhet VIP