Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nuet är allt du har

Tänk på gårdagen

Dröm om morgondagen

LEV IDAG!!!




Prosa av Balans
Läst 341 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-27 04:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Balans