Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

539.DU!

Förunderliga skapelse av Naturen!

Dina korta ben desperat viftande i luften,
försökte vända den stora kroppen på buken.
Hur kunde DU vara så hjälplös,när DU har
stora vingar under ett svart skal...

En tillfällighet plockade upp DIG från en farlig stig
och ställer på den höga stolpen så att den
fria horisonten skulle tända DIN utsikt
och innerst inne hoppades DEN,att DU kommer
att flyga iväg,men DU sprang runt kaotiskt i olika riktningar ...

VEM SOM SKRIKER I DIG ...Sommarens söta natt
i ett bedrägligt höstljus ...Åh, nej! ...En av dina
navigeringsantenner har försvunnit...en fågel utan en vinge...Vem vågade vara så grym ?

"I RUN OUT OF TIME AND A SECOND CHANCE..."




Övriga genrer (Kåseri) av Lollitta VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-27 08:13



Bookmark and Share


  petter rost
Din närhet till Livet - till allt liv, till Livet i alla uppenbarelseformer - är påtagligt stark, den ger dig och din poesi en alldeles särskild lyster. I detta porträtt av och samtal till en Skalbagge i svårigheter, firar ditt magiska bildspråk en rad triumfer...
"..En av dina
navigeringsantenner har försvunnit...en fågel utan en vinge...".
Du kommer väldigt nära, du berör.
2017-09-27

  aol
Underbart berörande kåseri vännen,
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP